『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: day_trader

即日市况分析(10:30pm)報名請在帖的第二樓

Originally posted by admin2 at 2006-9-2 11:12 AM:

dl_4916 兄, 昨晚你哋個邊玩到幾多點呀! 

我這邊「亦步亦趨課程」都玩到差不多凌晨 1 点才散 band,,咁夜都無計 ge,這就是互動教室的好處,安坐家中,幾夜都得!  不過大義工 day_trader 教到咁夜,我都覺得唔好意思,我謹代表大家向大嬴家 day_trader 致萬二分之謝意 !

多   謝

Originally posted by Clement at 2006-9-2 11:39 AM:

10點等到11點都無後補位!
會唔會開多一班呀

Clement, 點知開多一班呀!  互動教室咁成功,隨後仲會有很多很多 ..............................班。  到時記得報名呀!

網上互動教室真的非常成功 !

足不出戶便能上課, 不分地域界限, 只要能上網, 便可以參與 !!!

今天 day_trader 又臨時加開一場,  由 11:00pm 講到 1:30am, 

大義工 day_trader 又教到咁夜, 真係唔話得 !! 

『最佳拍檔』的兄弟姐妹真係有福喇 !!!

又要向大師兄說聲 多 謝 先得 !!

無獨有偶, 連 Cecilia 今晚加開的特別班, 由 9:00pm 開始講到 1:30am 才結束,

Cecilia 今晚辛苦喇 !   要代各位同學仔向你講聲 多 謝 呀 !

大家要保重身體呀 !  講課講到咁興奮, 咁夜都唔收, 咁好的『最佳拍檔』的導師,

邊度仲可以找到呀 ! ?

多謝各位導師辛勤教導!

Originally posted by benji at 2006-9-1 05:04 PM:
個個買期子有無咁 、快、狠、準 架!!

邊個夠我??? ( <-- 睇清楚果鐘, 睇佢識唔識得動?)

我到依家先至識得留位!!!
(吓! 乜有堂上 --> 嘩!留位啦! --> 乜已經完咗 --> 天啦! 點解要咁對我 )

我出名"遲、鈍、失"!!!

我咁認第二, 無人敢認第一!!!

正所謂走得快好世界, 走得磨(魔)無鼻哥!!!

今次我就係活生生的人板!!!

歌神都有"重唱", 唔知依度有無"重講"???

或者會唔會效法無線, 發售陳生飯局DVD版呢???

下次記得打call我, 幫我留位, 拜託曬!! ( <--等我發下夢先!! )

[ Last edited by Wai_Wai on 2006-9-3 at 11:22 AM ]

另一位 old man.jpg

Originally posted by admin at 2006-9-3 03:04 AM:

足不出戶便能上課, 不分地域界限, 只要能上網, 便可以參與 !!!

今天 day_trader 又臨時加開一場,  由 11:00pm 講到  ...

Thanks very much.

Originally posted by loyan at 2006-9-3 11:04 AM:

[quote]Originally posted by admin at 2006-9-3 03:04 AM:

今天 day_trader 又臨時加開一場,  由 11:00pm 講到  ...

Thanks very much.[/quote]

無上都要Thank you very much!

Originally posted by admin at 2006-9-3 03:04 AM:

多謝哂day_trader大師,昨晚真係意外驚喜, 本來只係諗住入去幫下手做testing,點估到會有幸聽到大師臨場精彩嘅講解...... 

Ceci 都要保重身體, 連續幾日開班都講到半夜點幾鐘.... 我等小輩真係獲益良多, 感激不盡..... 多謝哂 ..... 

Originally posted by admin2 at 2006-9-2 12:55 PM:

我這邊「亦步亦趨課程」都玩到差不多凌晨 1 点才散 band,,咁夜都無計 ge,這就是互動教室的好處,安坐家中,幾夜都得!  不過大義工 day_trader 教到咁夜,我都覺得唔好意思,我謹代表大家向 ...

多謝和辛苦Ceci老師昨晚「亦步亦趨課程」教到這麼夜…
祝老師身體永遠健康!

Originally posted by Clement at 2006-9-3 03:28 PM:

多謝和辛苦Ceci老師昨晚「亦步亦趨課程」教到這麼夜…
祝老師身體永遠健康!

:smile_02::smile_02::smile_02:雖然我昨睌走寶,但我都唔贊成各位導師連續几睌捱夜,小心变成習慣性失眠.细水長流呀!健康第一,財富其次.話說回来,星期五睌,有幸成為day-trader的即市分析堂其中的一個,而我當天又有参與即市買賣,講真,得益良多,以前入市好似瞎子摸象,以為交些學費就會醒D,又無耐性等指標,摆止蝕位奇準無比,剛好止蝕即回頭走,真激氣!我现在起碼知道自己錯在那裡.今睌各位Goodnight!