『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

期指今日(20060126),你賺了沒有?

某專家說今日期指結算兼年假在即,今日上午牛皮橫行。但最佳拍檔於10:46出沽貨訊號,於11:31出平倉訊號,共賺65黠。

你賺了沒有?

信專家或最佳拍檔,自己決定吧!

唉!我竟信了專家!

唔係嗎?有系統出訊息都唔用!下次唔好信專家,信系統好過啦!

ben 兄:

請問閣下今天的成績如何?

我還未安裝最佳拍檔,而且因工作關係,我祗是買賣股票,通常亂咁買賣,輸多過贏!
請問你用了系統多久,成績如何?
馬後炮,加上一條趨向線及一條平均線,好似效果好好,有兩轉機會。希望多些朋友發表見解。
thanks tai

Tai

按圖來說, 是上午開市不久可做一轉, 下午收市前可以做多轉, 唔知安唔安?

另, 想問 Tai 大佬, 點解D圖是用NEXT MONTH 的, 即是2月的, 而不是用 1月的. 是否每月結算日, 都是炒下個月好過炒當月, 因為當月多數波幅太細?

謝謝

Originally posted by JJ at 2006-1-27 11:52:
Tai

按圖來說, 是上午開市不久可做一轉, 下午收市前可以做多轉, 唔知安唔安?

另, 想問 Tai 大佬, 點解D圖是用NEXT MONTH 的, 即是2月的, 而不是用 1月的. 是否每月結算日, 都是炒下個月好過炒當月, 因為當 ...

all correct

結算前數天,做下月會較好,波幅的問題是其一,其次是做下月時間較充分,做日線心理壓力較小。

電視上的(專家)絕大部份都不會出錯,但真正有主見的,一隻手的手指就夠全數出來。

(專家)會說:大市如果唔係咁咁咁,就會咁咁咁

(專家)會說:大市將會如15000至15600點之間(牛皮) (而當日大多是15300點)

還記得日經大插前數日,(專家)們都說,當天整固幅度很細,整固完成後,將會(有機會)衝上16000點水平。沒有(專家)叫大家小心大市會找藉口回落。至今天為止,(專家)們都仍未出錯,因為仍然整固中。 (當天我無中招,只是摸底止蝕離場)

日經 日、週線圖 大家請繼續 !