『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

人强馬壯『最佳拍檔』, 歡迎 Tommy & Frankie 加入 .....

人强馬壯『最佳拍檔』, 歡迎 Tommy & Frankie 加入 ...... :)

各位朋友 :   大家好!

『最佳拍檔』自推出以來 , 為了加强與大家的溝通聯系 , 我們己陸續 為大家設立了『最佳拍檔』論壇討論區、網上教室、iclass 網上互動教室、即市互動聊天室……… 一系列的種種設施;其目的只有一個 , 就是要令使用『最佳拍檔』的客戶朋友們能夠學有所成 , 在市場裡日日提款 , 成為一個專業的大贏家。 

要長期維繫上述種種服務 , 工作量方面當然會愈來愈繁重喇!  不過 , 無問題嘅! 唔講大家可能唔知 , 『最佳拍檔』的會員精英雲集 , IT方面的人才有很多。 最近 , 我們就邀請了 Tommy Lee & Frankie Tse 加入成為我們的助手。 

相信大家對他們倆位都不會感到陌生 , 其實他們一向都經常在即市聊天室 及討論區與大家一起交流心得、分享經驗………。  他們日前己正式成為證券及期貨經紀 (即持牌人) , 會協助 Cecilia & Matthew 為大家服務 。 無論是『最佳拍檔』的安裝、技術支援、操作及應用 ……… 問題 , 大家都可以在開市期間找他們倆位幫手:

Tommy Lee

Email : tommytllee888@yahoo.com.hk

Frankie Tse

Email :  FrankieTse28@yahoo.com.hk

歡迎  Frankie  & Tommy 的加入 , 更要多謝大家的一貫支持!

:):

Hi 各位師兄師姊,

唔經唔覺, 加入左『最佳拍檔』團隊工作都有幾個月了...  由於小弟自己在可見嘅將來, 於私務上都會比較繁忙, 所以响分身不暇及得到 ceci 老師嘅體諒下, 小弟將會由今個月開始, 回歸到『最佳拍檔』客戶嘅行列 ...

小弟得閒嘅時候緊係會繼續上黎呢度同埋chatroom同大家一齊交流, 學習及分享, 唔少得嘅緊係同大家吹下水啦.....  希望各位响市場上繼續日日提款提到冇停手!!

各位師兄師姊, I love you all !!  請呀.......

路 , 有很多條! 條條大道通羅馬! 當經紀 or 做職業炒家 , 都是一條明路 , 行行出狀元呀嗎! :):) 祝願 Tommy , 日日入市場提款 , 一路走穩 , 令『最佳拍擋』又多添一部提款機。 :
Tommy 兄, 祝你在市場繼續提錢, 提到好似 HSBC 既 ATM 咁, 愈提愈多, 次次起碼幾舊~
Tommy, 祝你提款成績長取長有, 越提越多, 提款之餘, 別忘記搜集些趣味貼圖給我所們歡笑.