『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

人强馬壯『最佳拍檔』, 歡迎 Tommy & Frankie 加入 ......

人强馬壯『最佳拍檔』, 歡迎 Tommy & Frankie 加入 ...... :) 各位朋友 : 大家好! 『最佳拍檔』自推出以來 , 為了加强與大家的溝通聯系 , 我們己陸續 為大家設立了『最佳拍檔』論壇討論區、網上教室、iclass 網上互動教室、即市互動聊天室……… 一系列的種種設施;其目的只有一個 , 就是要令使用『最佳拍檔』的客戶朋友們能夠學有所成 , 在市場裡日日提款 , 成為一個專業的大贏家。 要長期維繫上述種種服務 , 工作量方面當然會愈來愈繁重喇! 不過 , 無問題嘅! 唔講大家可能唔知 , 『最佳拍檔』的會員精英雲集 , IT方面的人才有很多。 最近 , 我們就邀請了 Tommy Lee & Frankie Tse 加入成為我們的助手。 相信大家對他們倆位都不會感到陌生 , 其實他們一向都經常在即市聊天室 及討論區與大家一起交流心得、分享經驗………。 他們日前己正式成為證券及期貨經紀 (即持牌人) , 會協助 Cecilia & Matthew 為大家服務 。 無論是『最佳拍檔』的安裝、技術支援、操作及應用 ……… 問題 , 大家都可以在開市期間找他們倆位幫手: Tommy Lee Email : tommytllee888@yahoo.com.hk Frankie Tse Email : FrankieTse28@yahoo.com.hk 歡迎 Frankie & Tommy 的加入 , 更要多謝大家的一貫支持! :):
歡迎!Frankie&Tommy,多謝Frankie工作到深夜.令我這個電腦盲能順利進入即市聊天室.在此再三多謝.祝大家ヱ作一帆風順!
Originally posted by admin2 at 2007-10-14 03:23 PM: 人强馬壯『最佳拍檔』, 歡迎 Tommy & Frankie 加入 ...... :) 各位朋友 : 大家好! 『最佳拍檔』自 ...
Hello Tommy & Frankie: 恭喜两位榮升為專業持牌人, 我係甜甜, 網上買/賣技術低班學生, 日後將會勞煩兩位協助, 今日掛定頭位, 預祝两位客似雲來, 期開得勝, 財源廣進。 [ Last edited by 甜甜 on 2007-10-14 at 09:12 PM ]
Welcome Tommy & Frankie
真好啊, 以後有問題便不客氣的麻煩兩位了. 謝謝!
『最佳拍檔』陣容鼎盛!!人強馬壯!!! 恭喜兩位榮升經紀, 嘻嘻~~以後小弟遇到問題...拜託了
請各位多多指教~
Hi Frankie機長 & Tommy機長(不要叫你空姐啦) 我是九月份才重新回到BP的聊天室和炒賣的,可以說是BP 留班生,BP航機上的頑皮乘客,炒賣的成績還很不穩定, 望兩位多多提點和幫忙! 停戰半年,心情好了很多,不過要日日提款,我還要努力 一段時間,交易不難,難在控制心魔,希望兩年後我仍然 在BP,仍然是一位交易師。 希望兩位工作日日愉快,金錢滾滾而來 :) NightGhost67 [ Last edited by NightGhost67 on 2007-10-14 at 11:22 PM ]
Hi 各位師兄師姊, 唔經唔覺, 加入左『最佳拍檔』團隊工作都有幾個月了... 由於小弟自己在可見嘅將來, 於私務上都會比較繁忙, 所以响分身不暇及得到 ceci 老師嘅體諒下, 小弟將會由今個月開始, 回歸到『最佳拍檔』客戶嘅行列 ... 小弟得閒嘅時候緊係會繼續上黎呢度同埋chatroom同大家一齊交流, 學習及分享, 唔少得嘅緊係同大家吹下水啦..... 希望各位响市場上繼續日日提款提到冇停手!! 各位師兄師姊, I love you all !! 請呀.......

Oh ! I miss you !!!

Miss you too much !!!