『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

股市提款機

我都想有部股市提款機呀.

Originally posted by GaryTam at 2007-11-9 16:57:
我都想有部股市提款機呀.

有無存款經驗呀?   

如果無就很難提款嫁喇!!  

Originally posted by day_trader at 2007-11-11 12:08 PM:

有無存款經驗呀?   

如果無就很難提款嫁喇!!   [img]http://www.bp-system.com/te ...

絕對認同,必經之路.

我都想要,隨時可以取到錢..

Originally posted by day_trader at 2007-11-11 12:08 PM:

有無存款經驗呀?   

如果無就很難提款嫁喇!!  

大師兄真 幽默  ~    不過又係真果喎 ~ 

炒賣修練階段:

心驚擔跳入市由 "輸" 開始 -> 輸多贏少 -> 舖贏舖輸 ->  輸少贏多 -> 保持佳績 ->

間唔中進退失據 -> 由"舖贏舖輸" 從新開始 -> 輸少贏多 -> 保持佳績 ->

捉到自己的出入市最佳手勢 -> 修練 快、狠、準 的最高境界(學大師兄) !!!

而要循環多少次, 就個個人不同, 只有靠自己繼續努力, 當然我們亦會盡量支援大家 !!

當中須要操縱自己的 "心理素質" 並不容易, 我與你亦在鍛鍊當中 !!  努力吧 !

<HR>

『最』廣告部, 做野啦:

各位觀眾:

想存款少、收益大 !   用『最佳拍檔』啦 !

想輸少贏多, 食盡趨勢 !   用『最佳拍檔』啦 !

想免費學技術買賣 !   用『最佳拍檔』啦 !

每個禮拜 一至五開市日,  用『最佳拍檔』 + 即市聊天室 + 眾客戶朋友兄弟姊妹支持鼓勵 .......

必定能增加你的市場提款能力 !!

哈哈哈 ~  係咪好 硬銷呢 ~   哈哈哈 ~

嘩!  :   連我都唔知 , 琴晚 『最』成立咗個廣告部!    咁我都要開翻個宣傳部、拓展部、業務部、公關部、「炒飯」部 ............. 

咦!  先搞個人事部 , 招聘人手先    有冇人毛遂自薦呀! 

Originally posted by admin2 at 2007-11-14 09:20 AM:
嘩!  :   連我都唔知 , 琴晚 『最』成立咗個廣告部!    咁我都要開翻個宣傳部、拓展部、業務部、公關部、「炒飯」部 .............    ...

哈哈~~宣傳部、拓展部、業務部、公關部、「炒飯」部 ... 已經係哂呢度. 重人才濟濟, 日益壯大添...

小弟想入到黎呢個『最』大機構之後, 與各位"同事們"一齊交出亮麗既"業績", 回饋老師的心機~~

有無茶水部?我沖茶功夫OK,自薦茶水部雜工。成日見老師講課好多時都無休息飲水,都應該設個茶水部。::

Hi C-Hing & C-Jie

When do you think is a better and safe time to buy?  At around what HSI level?  There are still many people worrying the HSI has not really finished the correction until 24,000?  What are your opinion?

Many Thanks.

newbie

連我都唔知 , 琴晚