『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: ceciliawong

迫得 day_trader 現身,出席 5 / 6 「陳先生」分享會

Originally posted by Tai at 2006-5-31 09:20 PM:
不過如何定位至重要,我還不太肯定,請day_trader 大師指點

就嚟講到喇! 

Originally posted by day_trader at 2006-6-1 12:45:

就嚟講到喇! 

很多謝day_trader 大師的賜教,

望門輕嘆

Ceci, 可以將當晚的內容或剪輯片段放上網, 讓一眾被拒門外的人士, 一睹兩位高手的風采嗎?

Originally posted by Eric25 at 2006-6-1 03:32 PM:
Ceci, 可以將當晚的內容或剪輯片段放上網, 讓一眾被拒門外的人士, 一睹兩位高手的風采嗎? 

不好意思 !

我們為保兩位安全, 當日不淮拍照 !

明星 !! 係要保護架麻 !

排隊索取簽名就無問題 !  你想要邊隻升, 就帶埋個幅圖表上來簽名 ! (講笑~~)

Originally posted by admin at 2006-6-1 05:39 PM:

不好意思 !

排隊索取簽名就無問題 !  你想要邊隻升, 就帶埋個幅圖表上來簽名 ! (講笑~~)

咁我地一於用拼圖拼番佢地個樣出黎.
我諗大家都有興趣擺係屋企珍蔵.
隨拼圖附送炒餸秘笈乙本.

底價$1000.
每次叫價$100.
邊個想要? :

[ Last edited by Wai_Wai on 2006-6-1 at 07:30 PM ]

Originally posted by admin at 2006-6-1 17:39:

不好意思 !

咁分享內容可以放上網掛?  
相信大家都有興趣知道, 佢地實戰時既策略和應變方法.
最佳拍檔咁利害, 相信仲有好多明星啦, 係咪? 

Originally posted by Eric25 at 2006-6-1 03:32 PM:

Eric兄 ,

唔係呀麻! 咁高調放上網,咪人人都見到「陳先生」個樣,咪無晒自由。「陳先生」上咗岸呀囉喎,又唔係要出黎揾食,純粹係出黎幫 Ceci 助拳嫁 jack,洗唔洗擺人上枱呀!

大家知唔知世界上有 3 種人係無自由呢???

::

Originally posted by ceciliawong at 2006-5-31 09:07 PM:
我又為大眾謀福利喇!  昨晚與 day_trader 兄晚膳,我迫佢埋牆角,軟硬兼施 ,一定要佢在 5/6 「陳先生」分享會上現身,講解一下他的即市期指炒賣技術,他的嬴錢秘技。

Ceci, 可能將來再無人肯同您吃飯.

Originally posted by Eric25 at 2006-6-1 11:09 PM:

利害的是駕駛者至真 !

好似 Tai 佬話齋 ! 再好的靚車都要一流的司機才行 !

『最佳拍檔』只是一個工具,如何好好使用就要睇你自己 !

睇圖功力越深,當然就如虎添翼 !

我們不會將『最佳拍檔』捧到天咁高,因為大陸及美國那面,這類決策系統多的是,

只是香港比較落後,所以不排除有很多好過『最佳拍檔』的決策系統,

只不過『最佳拍檔』是第一個於香港推出給客戶使用,

而又係 完全免費 的決策系統而已。

[ Last edited by MatthewAY on 2006-6-2 at 12:52 AM ]

Originally posted by Eric25 at 2006-6-1 11:09 PM:

將內容放上網?  唔係呀麻!  咁我 d 客户咪同路人甲、乙、丙用一待遇。

我知道大家都有興趣知道,但市場只有極少數的人 ( 5 -- 10 % )可以是長期嬴家,咁路人甲、乙、丙梗係要做輸嫁喇!

說實話,用『最佳拍擋』的客戶也不是個個贏錢嫁,有人日日贏幾萬,有人連今日幅圖咁易玩都輸,這就是為甚麽我要開網上互動教室的原因。

Eric 兄 , 希望在『最佳拍擋』簡介會見到你啦!

:):)