『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

陳先生網上教室 (暫時封盤) , 未解決! 未解決!

关闭 [复制链接]

Ceci , matthew 兩位大大:

你哋唔好駭我呀!

陳先生“即市期指炒賣技術_網上教室 (正式上課) 第7課 (暫時封盤) - [積分 5000點]    (  1 2 3 4 5 6 .. 12 ) ”

連我的哋班客戶都唔夠分睇??? :

未解決! 未解決! 未解決!  

係咪很多人入來閒談擺分呀???  

要處理! 要處理!  要處理!

Matthew 大佬,
昨晚看教室第六課看得十分投入,忽然好像大陸停電敢,要
5000 才有得看。
請問幾時才會加回這些分給我 ?? 先多謝。

即市期指炒賣技術_網上教室 (正式上課) 第7課 (暫時封盤) - [積分 5000點]

昨晚簡介會過後, 回到家中都未見網站發生突變 !

但一覺醒來, 驚嚇地發現有人一晚間, 用極速張貼超過佰張帖子,

還赫得 Day_trader 兄昨晚已即時以 5000 將網上教室封盤,

"即市期指炒賣技術_網上教室 (正式上課) 第7課 (暫時封盤) - [積分 5000點]",

很明顯有非我們『最佳拍檔』的朋友,想得到某些與我們尊貴客戶相同的待遇,

不過你們會感到失望,因為由即日起,我們會將客戶的績分跳級加到 10000 分,

以提升『最佳拍檔』客戶的尊貴地位 !! ::

另外我們網站的特色是絕少不設實際的留言,我們網站的定位,是學習及交流,

所以不會像外面的普通討論區,留下太多無謂的對話帖子,我們會安排删除,

以免影響其他學習及交流客戶看帖。

最後一提,這個是經紀  Cecilia Wong 及 Matthew Au Yeung 的私人網站討論區,
謝絕任何廣告帖子。

這一類的廣告留言、短消息..... ,會被删除及鎖 IP.

好!加到 10000分就岩嘞!

好決定! 加到 10000分就岩嘞! 点解要俾路過嘅人睇 day_trader D堅料先 ,都唔化嘅!

陳先生, day_trader倆位 6月5號晚見啦!你哋暫時睇住我嘅頭像先, 都幾英嫁!

陳先生,day_trader 点解你哋唔整返個頭像呢??

Originally posted by 順手 at 2006-6-3 17:02:
好決定! 加到 10000分就岩嘞! 点解要俾路過嘅人睇 day_trader D堅料先 ,都唔化嘅!

陳先生, day_trader倆位 6月5號晚見啦!你哋暫時睇住我嘅頭像先, 都幾英嫁!

陳先 ...

順手兄,您英俊唔英俊唔重要,最重要都是單住只眼盯實個市,入市一定準過陳先生,下次入市時前記得通知我先,謝謝。

近排可能因陳先生事實, 惹了很多狂風浪蝶.

方案一
不是說笑. 希望版主慎重考慮.

以免一勞永逸, 雖然有點誇張, 不如一次過加至10,000,000分甚至100,000,000分.
除非版主肯刪帖或阻止人家再發帖, 否則我預期將有人會再次突破10,000帖.

老實說, 在大陸網, 有人真的瘋狂到不惜一切狂掃版.
加上程度自動發帖(市面上有的, 初哥也識用), 一天內可能發到10,000帖並不意外.
加到1千萬甚至1億分, 對方便不可能1天內攻破.

方案二
更好的做法.
為所有客戶設定特別的用戶組群(如最佳客戶).
而某些帖只有特定組群(版主和最佳客戶)才可參訪.
這樣便會真真正正完完全全消除了掃版的動機.
還有, 這樣才真正顯得客戶的尊貴吧!

admin2,
不好意思, 但您的圖像已幫了不良分子賣廣告.
請刪去重要字眼在上載吧.

話時話, admin2您介不介意說您是誰?