『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

TVB 本星期播放的神鵰俠侶,肯定幫到大家贏錢

TVB 本星期播放的神鵰俠侶,肯定幫到大家贏錢.....沽沽......沽沽......沽沽..............................::

[ Last edited by day_trader on 2006-7-15 at 12:50 AM ]

Originally posted by profit at 2006-7-15 12:57 AM:
真係巧合, 1983劉德華, 1995古天樂, 1998任賢齊(亞視播). 都係跌市

神鵰俠侶 = 秋官?

話時話, 究竟套戲好唔好睇?
男女主角索唔索?

Originally posted by day_trader at 2006-7-14 10:43 PM:
TVB 本星期播放的神鵰俠侶,肯定幫到大家贏錢.....沽沽......沽沽......沽沽...............................:::victor ...

左這裡學了很多,只想講句:你確是能人所不能→神人也
佩服佩服

Originally posted by kk1001 at 2006-7-14 22:52:

左這裡學了很多,只想講句:你確是能人所不能→神人也
佩服佩服

唔好制呀,咁咪升仙,找耶穌去也................

不如同耶穌傾住电話先得唔得,我重想在此論壇寫文章到100歲呀。::  

kk1001:

本人雖然年紀唔少,但比較挑皮,講笑,唔好介意,多謝讚賞。

[ Last edited by day_trader on 2006-7-15 at 12:43 AM ]

Originally posted by day_trader at 2006-7-14 11:04 PM:

唔好制呀,咁咪升仙,找耶穌去也................

不如同耶穌傾电話先得唔得,我重想在此論壇寫 ...

我是講真的!
看完你的文章,尤其是港股那篇,現在運行四浪調整,直至現時為止,都跟【神】的指示而行,你話我怎能不佩服!
講真,我看這個網站也有一段日子,很想加入『最佳拍檔』,但我不是DAY TRADE,因要上班。也沒太多時間在日間研究那些五分鐘圖、十分鐘圖。只好收工回家後才能仔細研究。

Originally posted by kk1001 at 2006-7-14 23:18:

我是講真的!
看完你的文章,尤其是港股那篇,現在運行四浪調整,直至現時為止,都跟【神】的指示而行,你話我怎能不佩服!
講真,我看這個網站也有一段日子,很想加入『最佳拍檔』,但我不是DAY TRAD ...

唔緊要的,只要得閒上來逛逛,就很給面子了。

Originally posted by day_trader at 2006-7-15 12:22 AM:

這個一定會喇,要跟你指示來做。

Originally posted by day_trader at 2006-7-15 12:22 AM:

大師兄,國壽後市如何?CECI姐姐貼了圖,但唔識睇...
多謝賜教,

Originally posted by kk1001 at 2006-7-15 00:35:

大師兄,國壽後市如何?CECI姐姐貼了圖,但唔識睇...
多謝賜教,

老師貼的圖,等老師自己答喇,如果唔係,好像架空老師架,況且,看大市方向我就叻啫,說到個別股票,有排都追唔上老師wow.......

TVB 本星期播放的神鵰俠侶,肯定幫到大家贏錢

真係巧合, 1983劉德華, 1995古天樂, 1998任賢齊(亞視播). 都係跌市

Originally posted by profit at 2006-7-15 00:57:

嘩!你真係好醒wow,記住晒沽沽.....沽沽....的日子,贏唔少錢喇。