『最佳拍檔』智能決策系統

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: day_trader

一分鐘圖波浪專區 (Advanced Get 與 day_trader 比較)

大師,可否在每日一分鐘圖內裡劃黃金分割線呀?因為我們新加入的新人較難上到大師的波浪課程,如果自修又唔知做得正唔正確,所以如果每日有圖看,就可以對下自己的功課做得正唔正確呀! thank you
如果大師唔嫌麻煩的話~咁就好喇~^^~不過如果o向度發表~呢個主題係咪轉做10000分比較好呀?
Originally posted by tsangcm at 2006-11-19 01:34 PM: 大師,可否在每日一分鐘圖內裡劃黃金分割線呀?因為我們新加入的新人較難上到大師的波浪課程,如果自修又唔知做得正唔正確,所以如果每日有圖看,就可以對下自己的功課做得正唔正確呀! thank you
Hi ! tsangcm & cc , 想在一分鐘圖裡學劃 day_trader 自創的黄金分割法,最好及最快的辦法是先問 Matthew 取回「即市期指炒賣技術_網上教室,前內容己删除那部份,瀏覽要 9999分」,我估計裡面應有數拾幅一分鐘黄金分割圖,是之前各師兄弟姊妹向 day_trader請教及討論的過程,是一個寶藏,可供後來者參考。 仔細看完後就要每日自行引証,這樣的學習態度才會深刻,臨場作戰才能做到快、狠、準。 遇有問題,可像其他師兄一樣在「即市期指炒賣技術_網上教室,瀏覽要 9999分」裡發問, day_trader 一定會抽時間回覆。

好消息!

預早告訴大家一個好消息: 前幾天我己與 day_trader 約好在 12月 6號 及 13號 (星期三) 兩天開兩個特別班,重點教授 day_trader 自創的黄金分割正確操作及應用方法。 想學習炒即市期指〝一套到尾的技巧嗎?〞 留意 12月份網上互動教室 iclass課程內容,報名表會於稍後在網上發佈,供『最佳拍擋』的客戶免費報讀。
thank admin2, 真係好消息呀,希望會首先考慮照顧我們新人先啦!因為要成功報到名可能要等2,3個月,及因為我們新人心理信心較弱,好容易在無方向時候入市失敗後及會失埋入市信心。所以及早有大師及matthew, cecilia的寶貴經驗就會好好多啦!
正呀~~~~ 不過我最怕是一開即滿連報名的機會都無
咁正既課~一開即滿唔出奇呢~~~~唔知有冇咁好彩報得到呢?